Kurssiajat & Hinnat

Kursseja järjestetään Lauttasaaren toimitiloissa säännöllisin väliajoin. Ryhmäkursseilla on yleensä 4-6 pariskuntaa – sopivan pieni määrä, niin että kaikki voivat puhua vapaasti ja tulla huomioiduiksi. Kurssit pidetään viikonloppuisin.

Toukokuusta 2017 lähtien kurssimuoto uudistuu - kaikkiin kursseihin sisältyy kattava verkkomateriaali, jota opiskellaan ennen tapaamispäivää ja sen jälkeen saatujen ohjeiden mukaan. Kurssipäivänä käydään läpi kaikki verkkokurssilla käydyt keskeiset harjoitukset sekä syvennetään jo opittua. Päivä keskittyy synnytysrentoutusharjoitteluun, jotka on luontevinta tehdä synnytyskumppanin kanssa. Päivän aikana käydään läpi myös synnytyksen kulkua, sairaalakäyntänteitä sekä kumppanin osallistumista synnytykseen.

Jos kurssipäivät eivät sovi aikatauluihinne niin sinulla on myös mahdollisuus tulla henkilökohtaiseen valmennukseen yksityisesti (kumppanisi kanssa). Tapaamisen kesto on n 2 tuntia ja tässä ajassa käymme läpi hypnosynnytyksen "ytimen" ja sen keskeisimmät tekniikat (hengitykset, muutama selkeä mielikuva ja affirmaatio sekä kumppanin rooli rentouttajana) ja käymme läpi juuri sinun tilannettasi ja toiveitasi. Tämä vaihtoehto on hyvä myös jos haluat virkistää jo oppimiasi tekniikoita tai jos laskettu aika on jo aivan lähellä.

HUOM. Pidän loppuvuoden 2018 vapaata valmennuksista uuden työn vuoksi. 
Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä kollegaani Jenna Moisalaan, joka pitää sekä ryhmä- että yksilövalmennuksia Lempitilassa. Jennan yhteystiedot:

Jenna Moisala 
puh. 050 3467946
www.hoivallus.fi
jenna.moisala@hoivallus.fi


Kurssihintaan sisältyy:
  • Sekä äidin että isän (tai muun synnytyskumppanin) ohjaus ottaen huomioon jokaisen pariskunnan yksilöllisen tilanteen
  • Verkkokurssi, jossa runsaasti monipuolisia sähköisiä valmennusmateriaaleja mm. rentoutuskuuntelut, synnytyskertomuksia, laaja teoriaosuus, harjoitusohjeet..
  • Useita eri rentoutus-, visualisointi- ja hengitysharjoituksia
  • Lämmintä juotavaa / virvokkeita ja suolaista / makeaa purtavaa
  • Mahdollisuus myöhempään konsultaatioon puhelimitse / sähköpostitse
  • Monipuolinen ja kiinnostava ohjaus ja runsaasti erilaisia rentoutumistekniikoita, joista on hyötyä myös muissa elämäntilanteissa!
Kurssipaikka

Lempitila
Gyldenintie 12 K, 00200 Lauttasaari