Hypnoterapia

Olen toiminut hypnoterapeuttina vuodesta 2009 lähtien ja synnytysvalmennuksen lisäksi auttanut asiakkaita erilaisissa haasteissa, joita he ovat elämässään kohdanneet. Tällaisia haasteita voivat olla mm. erilaiset pelko- ja jännitystilat, stressi, uniongelmat, kipu, painonhallinta tai tupakointiin tai alkoholin käyttöön liittyvät ongelmat. Hypnoosin avulla saadaan kosketus omaan sisäiseen maailmaan ja niihin seikkoihin, jotka saattavat liittyä ongelmalliseen tilanteeseen. Hypnoosissa on turvallista ja luontevaa suorittaa ikään kuin mielen ”uudelleenohjelmointia” niin että sieltä poistetaan vanhat toimintatavat ja uskomukset ja luodaan uusia, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia tapoja olla ja ajatella.

On hyvä muistaa, että hypnoosi on täysin luonnollinen tietoisuuden tila. Se on verrattavissa mielentilaan, joka on keskittynyt ja ”uppoutunut” kuten silloin, jos hyvä kirja tai elokuva vie sinut mennessään tai jos olet ”flow”-tilassa, jossa asiat sujuvat kuin itsestään. Hypnoosissa oma itsekontrollisi säilyy – voidaan sanoa, että itse asiassa mitä rentoutuneempi olet sen paremmin kaikki sinussa toimii. Kuka tahansa henkilö, joka vain antaa itselleen luvan ja on motivoitunut muutokseen, kykenee rentoutumaan ja vaipumaan hypnoosiin ja työskentelemään itsensä kanssa. On myös hyvä muistaa, että positiivisen muutoksen aikaansaamiseen ei vaadita syvää transsitilaa vaan jo kevyessäkin rentoutuksessa on mahdollista saada paljon aikaan.

Tapaamisia voi olla yksi tai useampia, riippuen omasta tilanteesta. Joskus haaste tai ongelmallinen tilanne voi olla selkeästi rajattu ja joskus yksi asia johtaa toiseen ja tilanne on monimutkaisempi. Joka tapauksessa opit kuinka voit helposti itse jatkaa eheytymistä kotona oppimiasi itsehypnoosi-tekniikoiden avulla käyntien välissä sekä niiden jälkeen.

Yhteydenotot ja tiedustelut:
Jaana Cowasji (Psykologian Maisteri, Hypnoterapeutti)
puh. 050 3632546
jaana.cowasji@luonnollinensynnytys.com